![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() yamaha a5000 e sf2 sesleri nasıl okuturum usb bellege sf2 olarakta tvn formatındada attım ama ses olarak gormuyor farklı bır yolla mı yapmak gerekiyor rigt1 yazan bölümden usb nin içine girdim görünmüyor
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Kulanmış olduğumuz pack i Yamaha maneger programında açık ekleme yapıp sonra orga yüklüceksiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cevabınız için tesekurler ppf dosyası yaptım yamaha menejerde ama yine dosyayı görmüyo pack instal bölümünden baska biyerdenmi yükleyecez acaba ppf dosyasını orga
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() pack tıkladığınızda alttaki pencerede pack in içeriği çıkar + ya tıklayıp ekleyebilirsiniz.
buraya bi göz atın https://www.youtube.com/watch?v=OFXnRzwhvJo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
a5000, nasıl, okuturum, sesleri, sf2, yamaha |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Kmp Ses ︵ Yamaha Sesleri Paket | yönetim | UsB Samples Kmp | 113 | 25-05-2025 13:37 |
︵ Yamaha Tvn Ses Paket ︵ audya5 Sesleri | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 39 | 05-11-2024 23:47 |
Yamaha A2000 Sürekli ACMP Nasıl Yapılıyor? | akyuz6161 | Yamaha Soru Cevap | 0 | 11-08-2020 16:57 |
İyi Bir Yay Nasıl Olur? | yönetim | Yaylı Çalgılar | 0 | 13-07-2019 16:06 |