|
|
#1 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack selamlar öncelikle korgpa 55 tr kullanýyorum biliyorsunuzki disket ile çalýþýyo disketi takýyorum ama disketin içindeki oyun havalarý ritimlerini ve seslerini kullanamýyorum.bunu nasýl yapýcam bir yardýmcý olurmusunuz lütfen? yani disketi çalýþtýramadým
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Disket sürücü saðlamsa ,þarkýlarý çalmak için song play.riti yüklemek ve disket içini görmek için disk tuþuna basmalýsýn,hatýrladýðým kadarýyla..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack ekranda yönlendirmeler çýkýcak onlarý takip edersin.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
1-) Disketi orga tak 2-) Disk tuþuna bas 3-) Gelen ekrandan yüklemek istediðin seti, sesi veya ritimi seç 4-) Ekranýn alt tarafýndaki "Load" tuþuna bas 5-) "Please Wait" yazýsý kaybolana kadar bekle. 6-) Yazý kaybolduðunda iþlem tamamlanmýþ demektir. Ritim veya ses bankalrýndan istediðin seç ve çal. Midi kayýt çalmak için ise 1-) "Song Play" tuþuna bas. 2-) Gelen ekrandan disketteki çalmak istediðin midi dosyasýný seç. 3-) "Play" tuþuna bas. Midi dosyasý çalmaya baþlayacaktýr. Kolay gelsin | |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| korgpa55tr, yardým |
|
|