|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Sevgili arkadaþlar, korg pa serisi setlerin içindeki sesleri kullanmak istesek herhangi bir pa setin içindeki kmp seslerini çýkarmak için bir yol ya da program var mýdýr? Teþekkürler, iyi forumlar herkese.
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Merhaba,klavye üzerinde iken samle sesleri tek tek alabilirsiniz.þayet bilmiyor iseniz youtebe lanalýmýzda video yayýnlayabilirim.( pa menagerde belki olabilir emin deðilim )
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Öncelikle cevap verme nezaketinizden ve ilgilinizden dolayý teþekkür ederim. Benim klavyem korg kronos. Sanýrým sizin kastettiðiniz pa serili klavyeler için. Eðer Kronos için bir yolu varsa öðrenmek istemiþtim. Ama sanýrým böyle bir video çekseniz pekçok arkadaþýn iþine yarar diye düþünüyorum. En azýndan bazý arkadaþlar beðendikleri sesleri kendi setlerinin içine dahil edebilirler. Tekrar teþekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack çok teþþekkurrr
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekur ederim haci dayi
|
|
|
|
|
|
#7 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekur ederim hacidayi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tessekkur ederim
|
|
|
|
|
|
#9 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesesqwyiptwnyptqjtor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Pa setlerinin sadece seslerini cevirebilecegimiz program
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| çevirebileceðimiz, program, sadece, seslerini, setlerinin |
|
|