![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tribal Drum Shakers wav
![]() Winrar : klavyeciler.com Sifresi : klavyeciler.com Parola : klavyeciler.com Rar Code : klavyeciler.com Password : klavyeciler.com Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim ustam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğe sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
drum, shakers, tribal, wav |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sc-drum loop 2019 | yönetim | 2/4 - Style Loop | 70 | 22-06-2025 06:05 |
Drum KORG v3 Bateri Kit | yönetim | Dramkits - Snare - Kicks - Claps | 21 | 11-04-2025 00:20 |
SC DRUM ONE SHOT (MİX) 2019 paket | yönetim | Dramkits - Snare - Kicks - Claps | 11 | 11-09-2024 01:18 |
Drum kit (alıntı) | Derbeder | fl Studio | 27 | 23-08-2024 15:58 |
Bateri Slam It Drum Loops wav | yönetim | Dramkits - Snare - Kicks - Claps | 14 | 20-09-2023 21:27 |