![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Iyi günler arkadaşlar
bi sorum olacaktı. Yamaha a3000 klavye aldım. Korg tan geçiş yaptım. Son derece kullandığım a3000 klavyesinden memnunum. Korg setleri yamaha a3000 e dönüşür mü ? Bu konuyla bilgisi olanlar cevap yazarsa ve bize yol gösterirse çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Çok Zor Yeni sıfırdan set yapmak gibi bişe ritimleri convert olurama biliyorsunuz dramkitler olmaz ise ritimleri convert etmişin bir anlamı yok
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
a3000, çevirebilir, korg, lerini, miyiz, set, setlerini, yamaha |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Genos/A3000 Turkish Pack | By Piyanist | Yamaha A3000 Genos Set | 170 | 06-07-2025 17:44 |
Turkish Pack - Yamaha Genos/a3000 | By Piyanist | Yamaha ppi Pack | 127 | 22-05-2025 19:45 |
Korg SeT PCM Lerini Wav Yap video | yönetim | Youtube Klavye Bilgi Video | 1 | 21-05-2019 00:07 |