![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok tesekürler.............
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() abi çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Yaylı Tamburlardan da varsa onlarda koyun bunlar saz gibi yaylı tambur taksim şekilde olanlardan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tangssssssssssssssssss
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler sağolasın hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() klavyeciler.com
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
kmp, paket, samples, ses, sesler, tambur |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Samples Paket Ketron Audya5 | yönetim | Ketron Audya5 Set | 34 | 16-04-2025 23:14 |
Ud - Sesler Yamaha Tyros Seri Paket | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 9 | 08-04-2020 05:24 |
︵ Yamaha Uvn Ses Paket ︵ Tambur Sesler | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 1 | 21-05-2019 13:27 |