![]() |
#51 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederiz emeğinize elinize sağlık çok tşk ederiz
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ediyorum sağol emeğine sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tam aradığım çalışma, elinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederiz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
akustik, bağlama, kmp |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Audya5 Akustik Türkü Loop Ritim | yönetim | Ketron Audya5 Set | 20 | 27-05-2025 19:37 |
Akustik Dramkits Wav | yönetim | Dramkits - Snare - Kicks - Claps | 27 | 27-05-2025 02:04 |
İnce saz Bağlama Kmp | yönetim | Bağlama Kmp | 126 | 08-05-2025 17:32 |
akustik Davul Dramkits sf2 | yönetim | Dramkits Exfect Sampleler Sf2 | 36 | 24-04-2025 23:05 |
+ Dramkits akustik Davul Kmp | yönetim | Dramkits Exfect Samples Kmp | 43 | 10-09-2024 22:48 |