![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() eywllh hocam saolsın
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler. cok sağolun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sagul abi coklazimidi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler elinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
editör, voice, yamaha |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaha A2000 Voice Editör Program | yönetim | Yamaha A2000 Set | 34 | 20-03-2025 12:37 |
Ketron Audya5 Style Compiter Editör | yönetim | Ketron Audya5 Set | 13 | 02-11-2024 21:29 |
Yamaha A2000 Voice Editör Program | yönetim | Yamaha Soru Cevap | 6 | 18-04-2020 00:58 |
KSP Script Editör | Derbeder | fl Studio | 0 | 13-03-2018 11:19 |