![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() piyanist_umit çalışması
Slm üstat pa3x convert edilmiş set 800 de çalışıyor fakat ritimde edit yapamıyorduk o ritmi kendi setinde kullanacaksan buldum bir yol.ritim orgta çalışıyorsa sequencer den ritmi kaç mesursa sadece kit olarak midi kaydettim sonra kullanacağım ritmin perc,acc4 vs bölümüne import ettim çalışıyor.ilk başlangıçta 1 mesur boşluk oluyor onuda kestim full ritim kullababilirsin. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Günaydın piyanist umit.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Pa3x ten convert ritm sorunu çözdüm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Slm usta roland ritmini convert ettim style work programı ile pa800 org uma attm ama style edit record a giremiyorum sürekli please wait.. bekletiyor sürekli girmiyor convert edilen ritme ne gibi bi yol izlemem lazm pa800 de yardimci olursaniz cok memnun olurum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Pa3x ten convert ritm sorunu çözdüm.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
convert, çözdüm, pa3x, ritm, sorunu, ten |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pa80 Levo Kart Pa800 Convert SeT | yönetim | Pa80 Convert Pa800 Set | 67 | 06-07-2025 16:47 |
Pa80 Extreme Kart Pa800 Convert SeT | yönetim | Pa80 Convert Pa800 Set | 35 | 01-02-2025 02:13 |
Extreme Sample Converter sf2 nki video | yönetim | Youtube Klavye Bilgi Video | 4 | 31-10-2019 01:15 |
Pa4X NEXT - PAD SORUNU ÇÖZÜMÜ - içeri | Ebuzer52 | Youtube Klavye Bilgi Video | 2 | 12-03-2019 00:29 |
FL Studio - ESC ile SF2 Oluşturmak (Convert değildir) | Derbeder | fl Studio | 0 | 21-03-2018 15:56 |