|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Konu Derbeder tarafından (10-09-2024 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack very niiiiiiiiiiice
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack coooooooooook teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2025
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþm için teþekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| demo, kontakt, orienta, solo, strings |
|
|