|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Konu nasýl açýlýr
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Her zaman yaptýðým þeyi bugün yapamadým
öncesinde youtube eklentisi olmadýðý ve sýkýntýsý olduðunu þimdide bu konu açma sýkýntýsý malesef ne kadar denediysem olmuyor etiket uzunluðu diyor 25 altý olmasý gerekiyor sayýyý düþürdüðüm halde konuyu açmýyor bu 1 https://hizliresim.com/3x4Uy2 bu da iki yeniden test ettim https://hizliresim.com/MILO5T Konu Derbeder tarafından (19-04-2020 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 | |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Alıntı:
Tag bölümüne html kod mümkün deðil malesef. | |
|
|
|
|
|
#4 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack |
|
|
|
|
|
#5 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack pa 600için kullanma kýlavuzu .Türkçe nasýl bulabilirim ve pa 600 pad seslerini hafýzaya nasýl alýrým.cok teþekkürler..
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| açilir, açýlýr, konu, nasil, nasýl |
|
|