![]() |
#261 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() 256 rem var 800 e attım seti sesler ritimler okumuyor . rem boşaltım herşeyi denedim olmuyor neden olabilir .256 mb set vardı öncesinde herşey eksiksizdi remi boşalttım tatı seti yükledim olmadı. neden olabilir. yardımcı olusanız sevinirim. teşşekkürler.
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkğrler emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler haci dayim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tati v2 mi bu tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurlerhocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkğrler emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler harikaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğinize saglıkkk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
edit, korg, pa800, set, son, sound, tati, tatİ |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roland Bk-5 Edit Ritimler | yönetim | Roland Bk-5 Set | 68 | 15-07-2025 20:26 |
Edit mix Ses Ritimler Yamaha a2000 | yönetim | Yamaha A2000 Set | 76 | 04-07-2025 07:46 |
Özel Edit Korg Pa600 SeT | yönetim | KORG Pa600 Set | 153 | 29-06-2025 17:44 |
YamahaStyle Edit Programı | yönetim | Yamaha O.s Sistem | 48 | 22-12-2024 23:58 |