![]() |
#231 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sesler icin cok sagol ustad
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürler klavyeciler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Elınıze saglık hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok tskler sagolun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler... vfff
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tskrlerrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür derim devamını dilerim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurlerrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim üstad
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, ⋙kmp⋘, ♛, 120 or adet, 2018, 2019, dayı, gold, haci, kmp, paket, sample, samples, ses, sesler, özel |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Haci Dayı Özel Ses Pack Genos/A3000 | yönetim | Yamaha ppf Pack | 305 | 22-06-2025 17:11 |
Haci emo v2 Pa700 Set | yönetim | KORG Özel Style Set | 127 | 26-05-2025 21:15 |
+ Haci Dayı v1 Sesler Pa800 Set | yönetim | KORG Ses Paketleri Set | 92 | 05-02-2025 11:12 |
Haci Dayı v2 Sesler Pa800 Set | yönetim | KORG Ses Paketleri Set | 164 | 29-11-2024 17:37 |