![]() |
#21 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Cok te?ekkür ederim
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Paylaşım İçin Teşekürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürlerrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Goooooooood. Goooooooood thixxxxx
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() goods tise perfect very nice and live programs very goods
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Slm pa 900 aldım arkadaşlardanset alıp yükledim Arap müziğine çok sanatsal ve iyi kafa isteyen güzel müziktir Arab seti denemek istiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Pa 900 aldım set arıyorum doğu tarzı veya Hatay tarzı Arab ta olabilir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() seti denemek istiyorum yapanin eline saglik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, arabic, korg, nafa, pa3xle, pa900, set |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Trakya Korg Pa900 SeT | yönetim | KORG Pa900 - 3xle Set | 106 | 06-06-2025 20:04 |
Tempo 80mb Karma Pa900 Set | yönetim | KORG Pa900 - 3xle Set | 140 | 29-05-2025 19:30 |
140mb Loop Saffet Pa900 Set | yönetim | KORG Pa900 - 3xle Set | 292 | 23-02-2025 21:18 |
Benim Korg Pa900 SeT | yönetim | KORG Pa900 - 3xle Set | 239 | 23-02-2025 21:08 |