![]() |
#101 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekürlerrrrrrrrr
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok saolun arkadaslar vallaha sizlere yemin ediyorum bazı rtimler de bir kacvuruslar farklı sadece geriye kalan orjınalı ıle aynı bu sete ben 11 ay ugrastım ve uzun cabalarım sonucunda bu hale getirdim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler sagol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşımdan dolayı tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşım için tesekkurler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sagol uuuustaaam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Cok tesekkur ederiz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Hala nasil indiremedim ama emeginize saglik
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, ⋙Özel⋘, 2019, 2020, 250mb, ersin, full, karma, korg, pa3x, sağlam, set, settem, son, tati, usb, özel |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roman Sezgo 400mb Pa4x Set | yönetim | KORG Pa4x Set | 225 | 07-05-2025 23:03 |
exp Tati Karma pa1000 4x Set | Ahmet şafak | KORG Özel Style Set | 208 | 06-04-2025 15:10 |