|
|
#131 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack thank you so mmuch
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#132 |
|
|
|
|
|
#133 |
|
|
|
|
|
#134 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
|
|
|
|
#136 |
|
|
|
|
|
#137 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack hacý dayý öncelikle emegine saglýk çok teþekkür ederiz herkes adýna
FAKAT ÞÖYLE SETÝ YÜKLEDÝM AMA BAZI RÝTÝMLER ÇALMIYOR VE PERFORMANS SESLERDE YOK BÝRDE RÝTÝMLERÝN BAZILARINIAÇARKEN ÇÝHAZ DONUYOR TEKRAR ACIP KAPATMAM GEREKÝYOR ?? ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER ![]() |
|
|
|
|
|
#138 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack sagol haci dayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
|
|
|
|
#140 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Teþekkürler emeðinize saðlýk
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| ↪, ⋙, ⋙Özel⋘, bitti, korg, pa2x, pa800, set, sound, tati, tati usb, usb, özel |
|
|