![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() merhabalar hobi olarak saz çalıyorum
metronom lezzetli bir çalma olanağı sağlamıyor youtube yada android uygulamalardaki ritmlerdede hızı istediğim kıvamda ayarlayamıyorum hız olarak bu yüzden org almak istiyorum hoparlör mixer gibi tesisatım var içinde ritm yüklenebilen ve mixere bağlanınca kaliteli bir sesle ritm atacak ve sadece ritm özelliği bazende parça alyapısı çalabileceğim bir org arıyorum ne tavsiye edersiniz sıfır olabilir (fiyat/ performans olarak en uygun ne alsam işimi görür)= Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sizin bütçenizle alakalı bi durum bu... yamaha or700 v2 plus işinizi görücek en ucuz model 7000tl civarı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler aslında bütçe sınırım yok ama en ucuz şekilde halletmek istiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() saz severiz hacıııı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
atan, birine, çalan, kaliteli, org, ritm, sadece, saz, tavsiyesi |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pa setlerinin sadece seslerini çevirebileceğimiz program | Tanerongun | Müzik Programlar | 18 | 26-04-2025 00:12 |
Pa3x ten convert ritm sorunu çözdüm. | yönetim | Style Works | 10 | 23-11-2022 05:51 |