![]() |
#61 |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Güncel link
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Selâmlar
Teşekkürlerimle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekküler ederim usta
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler üstad
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tesekkurler...........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler.bulgaristandan selmalar.. birde bisey sormak istiyorum korg pa500 ritimleri OR versiyonuna bazilari uyyor bazilari uymuyor.. bunu nasil ayarlayabilirim ?
Ve Ilahi ritimleri pa500or icin nereden bulabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim Tesekkurler! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
2017, hcx, hcxxxpa500trkilis2017set, kilis, korg, pa500, set |
|
|