![]() |
#41 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler ustam
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürleeerrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Haci dayı teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() slkhgşoowrotjkhşolwsdkhşioldtekghiokhiwlkh
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürlerrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tşklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Emeğinize sağlık.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekurler arkadaşlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba , bu ritimler Yamaha Sx700 'de düzgün çalar mı ? Bir şey yüklemek gerekir mi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederim hacı efendi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
or700, ritimler, türkü, yamaha |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Yamaha OR700 ︵ Arabesk Slow Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 83 | 13-07-2025 21:45 |
Yamaha A1000 Türkü Ritimleri 58/adet | yönetim | Yamaha A1000 Set | 27 | 17-05-2025 08:43 |
Yamaha OR700 Azeri Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 18 | 16-05-2025 16:06 |
Yamaha OR700 Extreme SeT | yönetim | Yamaha OR700 Set | 54 | 22-04-2025 01:43 |