![]() |
#21 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürker emeginize saglik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() emeği geçenlere teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() harika bi sayfa çok beğendim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekürler eline sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim paylaşım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Bu looplar harika
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tesekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
8 or adet, intro, loop, mey, meyan, wav, İntro |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
95/adet - Zurna İntro Meyan Loop | yönetim | Zurna Loop wav | 101 | 17-07-2025 00:38 |
Klarnet Si İntro Meyan Loop | yönetim | Klarnet Loop wav | 33 | 31-01-2025 14:33 |
Sax Hicaz - Meyan Loop v1 wav | yönetim | Sax Loop wav | 54 | 29-10-2024 17:44 |
Kawala - Meyan Loop Wav 16/adet | yönetim | Kawal Loop wav | 40 | 19-03-2024 15:27 |