![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() .......................................
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() nasılmış acaa her notadan mı yapılmısi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşeekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() saaaagagggaaooll
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() .............teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Thankassssss
Thankassssss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() canlı karadeniz horonlara uygundur umarım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Emegi gecen herkeze cok tesekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thank you very much
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler sagool abiiiii
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
a3000, genos, genos or a3000, kemence, ppf, transpoze, yamaha |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Kmp Ses ︵ Kemençe Yeni | yönetim | Kemence Kmp | 98 | 07-05-2025 16:11 |
Arabesk - Zurna Genos/A3000 | Mehmet Aktürk | Yamaha ppf Pack | 91 | 23-03-2025 07:37 |
Girnata - Cif Ses Genos/A3000 | Mehmet Aktürk | Yamaha ppf Pack | 71 | 18-03-2025 17:22 |
Keman - Transpoze Genos/A3000 | Mehmet Aktürk | Yamaha ppf Pack | 58 | 18-03-2025 16:50 |