|
|
#11 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack emeginize ellerinize sagliiiiiiiiik
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2018
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Çok teþekkür ederim süper olmuþ güzel
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkürler eline saglik
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler emeðine saðlýk
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Emeði geçen herkese teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack thankssssssssssssss for sound
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| 10 or adet, 4tel, elektro, loop, meyan, wav |
|
|