![]() |
#151 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkur ederim..
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() indirelim bakalım teşekkür edelim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() [QUOTE=datset1987;177911]Karadeniz Datset Orjinal Tulum Sesleri SeT
ARKADAŞLAR PA 800 256 MB UYUMLU SETİMİ PAYLAŞIYORUM. HER BİR RİTMİ SESİ ÖZELLİKLE SEÇİP YÜKLEMİŞİM. GÜNLERCE UĞRAŞILMIŞ EMEK VERİLMİŞ UĞRUNA UYKUSUZ GECELER GEÇİRİLMİŞ BİR SET. TAVSİYEMDİR PİYASADAKİ BİRÇOK SETTEN SEÇME YAPILMIŞTIR. KARADENİZ RİZE BÖLGESİ İÇİN ÖZEL SESLER RTİMLER MEVCUTTUR. HERKES HAYRINI GÖRSÜN İYİ ÇALIŞMALAR HAYIRLI KAZANÇLAR İÇERİK 133 MB DIR VERDİĞİM "TXT" DOSYASININ İÇİNDE İNDİRME LİNKİ YAZIYOR DİREK KOPYALAYIP ADRES SATIRINA YAPIŞTIRIP ULAŞABİLİRSİNİZ İŞTE LİNK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekürleeeeeerrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürlerrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tangsssssssssssssssssssss
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ediyorum emeğimize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() link ölmüş gibi ilgilenirseniz iyi olur üstadlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, datset, karadeniz, korg, laz, orjinal, pa800, rize, sesleri, set, tulum |
|
|