|
|
#1 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Ecz & Ugo Elektro Tavırlı (YAKİ) PA800
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
|
|
|
|
|
#2 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Teşekkurler ustad
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack cok tesekkür ederim sagol
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack teşekkürler üstad
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Teşekkürler kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack teşekkür ederiz sizlere sağolunuz.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack Güle güle kullanın arkadaşlar...
İçerisinde sound ve perform ları da mevcuttur. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack çok çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack tşk.lerrrrrrrrr......
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack teşekkürler iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| ecz, elektro, kmp, pa800, ses, tavırlı, ugo, yaki, yakİ |
|
|