|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack slm ustadben bu seti pa 1000 de nsil kullana bilirim mb 400 ben bunu 300mb dusurmem lagzim benim compres konusunda pek bir bilgim yok yardimci olurmusun tskrler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler paylaþým için
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylaþým için çok teþekkürler
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Selam arkadaslar, niye ben Korg seti alamiyorum buradan
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2020
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack walla tislam walla yalla tislam ya ami
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| ↪, ⋙, ⋙Özel⋘, ♛, 2019, 750mb, emo, fuat, karma, korg, pa4x, pa4xl, saðlam, set, tati, usb, özel |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|