![]() |
#21 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teeşekkürleeeeerrr...
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok sagolasin tesekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ediyorum sağol emeğine sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() sasasasasasasaas
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşşekür ederim emeğine sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler bakalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tesekurlerrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
dümbelek, kmp, loop, ritim |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Yamaha Loop Ritim ︵ Tüm Loop Ritimler Paket | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 74 | 11-07-2025 14:01 |
Dümbelek Ritim Loop Wav | yönetim | 4/4 - Arabic - Style Loop | 69 | 22-06-2025 05:49 |
( Sf2 Ritim Loop ) Misket Ritim | yönetim | 2/4 - Style Loop | 33 | 20-03-2025 12:09 |
( Sf2 Ritim Loop ) Emre Dümbelek | yönetim | Vahde - Düble Style Loop | 18 | 24-11-2024 21:40 |