![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkür ederim
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim By Piyanist
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür Ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler paylaşım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler sayın hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
ea7, klasik, müziği, ritimleri, roland, sanat, türk |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roland E-A7 Türk Ses & Ritim Paketi-1 | yönetim | Roland E-A7 Set | 22 | 11-07-2025 13:53 |
Roland E-A7 EMO Müzik - Türk Ses Paketi | yönetim | Roland E-A7 Set | 75 | 04-07-2025 20:00 |
Roland E-A7 EMO Türk Ritim Paketi-7 | yönetim | Roland E-A7 Set | 11 | 30-06-2025 20:29 |
Roland E-A7 MRH-Türk Ses Paketi 1 | yönetim | Roland E-A7 Set | 29 | 21-06-2025 23:30 |
( Kmp Ses ) Klasik Gitar | yönetim | Bass Gitar Kmp | 19 | 18-03-2025 23:05 |