![]() |
#41 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() yeni setler için beklemedeyiz
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler paylaşım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler hocammmm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ççok iyi sağolun saygılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, introlu, korg, pa55, ritimler, set, İntrolu |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roland Bk-5 İntrolu Ritimler | yönetim | Roland Bk-5 Set | 87 | 15-07-2025 20:09 |
Ketron XD9 İntrolu Ritimler | yönetim | Ketron XD9 Set | 25 | 21-05-2025 22:06 |
İntrolu Ritimler - Roland Va-7 | yönetim | Roland Va Series Set | 32 | 24-02-2025 20:03 |
Casio CTK 811 İntrolu Ritimler | yönetim | Casio Set | 2 | 18-02-2024 15:01 |