![]() |
#61 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Efsane kral teşekkürler
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() yıl 2024... ne varsa eski aletlerde var.. teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Paylasim icin tesekkurler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba , bu ritimler Yamaha Sx700 'de düzgün çalar mı ? Bir şey yüklemek gerekir mi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teseküüüüürrrrr ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Emeği geçenlere teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Ne diyordu değirmenci dayı?
Bu nasıl çark ulan! Buğday bizim, ezilen biziz. Un olan biz, aç kalan hepimiz. Kim ulan bu doymak bilmeyen soysuz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() emegin için teşkkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
124 or adet, halay, or700, ritimler, yamaha |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaha OR700 Doğdu Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 23 | 28-07-2025 13:43 |
︵ Yamaha OR700 ︵ Arabesk Slow Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 83 | 13-07-2025 21:45 |
Yamaha OR700 İntrolu Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 98 | 10-06-2025 19:24 |
Yamaha OR700 Azeri Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 18 | 16-05-2025 16:06 |
Yamaha OR700 Türkü Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 53 | 09-05-2025 00:31 |