![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() gfggfgfgfgfggfggfgfgg
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
↪, ⋙, ↪, ⋙, işletim, pa700, sistem, sistemi, İşletim |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
⋙ Pa500 ↪ Doruk SeT | yönetim | KORG Pa500 Set | 64 | 14-03-2025 14:01 |
⋙ Ketron SX3000 ↪ 10/b O.s Sistem | yönetim | Ketron Sx3000 Set | 18 | 31-05-2024 19:06 |
⋙ Pa500 ↪ Düzenli SeT | yönetim | KORG Pa500 Set | 18 | 29-11-2023 12:41 |