![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thAAAAAAAAAAAAAAAAAAANK YOU
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekurlerrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Nasıl Yükleyeceğim... OKU.txt
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() BOS_BFA_Pontic_Kemenc_e_One_Shot_Unity_E.wav
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğineze sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
kemence, paket, ses, sesler, sipsi, sİpsİ, tulum, tvn, tyros2, yamaha |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Yamaha Tvn Ses Paket ︵ Klarnet Sesler 13/adet | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 17 | 02-05-2025 19:50 |
Kemence Tulum Sipsi Yamaha UVN | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 14 | 25-12-2024 13:55 |
Emo2 Kemence Tulum Sıpsi Yamaha UVN | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 15 | 03-07-2024 18:37 |
Emov2 - Kemence tulum sipsi Uvn | yönetim | Yamaha Paket Sampleler | 17 | 11-04-2024 16:16 |