![]() |
#31 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler.......
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tesekkurrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler PALAŞIMLAR İÇİN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Ellerinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çoook teşekkürler çoookkkk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler güzel ritimler beğendim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
furkan, g1000, ritimler, roland |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
︵ Roland G-Serisi ︵ Ses Ritimler | yönetim | Roland G-Series Set | 40 | 24-07-2025 22:03 |
Roland E-40 Ritimler | yönetim | Roland E-Series Set | 31 | 07-07-2025 04:57 |
Roland G1000 Sesler | yönetim | Roland G-Series Set | 17 | 08-05-2025 02:25 |
Roland G1000 Hakan Ritimler | yönetim | Roland G-Series Set | 29 | 30-10-2024 19:47 |
Roland G1000 Sistem Disketi | yönetim | Roland G-Series Set | 6 | 13-02-2023 02:11 |