![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Batı Dramkits wav
![]() Rar_Şifresi_Password : klavyeciler.com Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşım için tşk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tankyooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok tesekkür ederim ustam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() klavyeciler.comsfsdf
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
batı, dramkits, wav |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
+ akai Batı Keman 17/adet Kmp | yönetim | UsB Samples Kmp | 40 | 24-05-2025 22:42 |
Roland E-80 Batı Ritimler | yönetim | Roland E-Series Set | 7 | 13-02-2023 03:13 |
Roland em55 Batı Ritimler | yönetim | Roland E-Series Set | 6 | 13-02-2023 03:08 |
Batı tef Loops Sf2 | yönetim | Vahde - Düble Style Loop | 10 | 29-12-2021 13:52 |