![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler klavyeciler
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tewekkurleeeeeer
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() roland E-A7 linkleri hepsi ölü, Zuhal müzik hepsisini kaldirmis, sadece parali setler var..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Kime cevap verecegim, soru ne, cevap verince ne oluyor, tessekkür edince ne oluyor, degisen birsey olmuyor....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ooo massaaalh deneyelim hemen
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() deneyelım tskler emeklere saygı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler arkadasim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler hakan bey
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
cebi, gw8, hakan, ritimler, roland |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hakan Çebi OR700 Ritimler | yönetim | Yamaha OR700 Set | 111 | 13-07-2025 22:29 |
Ketron X1 Hakan Çebi Ritimler | yönetim | Ketron X1 Set | 14 | 04-06-2025 11:19 |
Hakan Çebi Korg i30 SeT | yönetim | Korg i30 is40 is50 Set | 26 | 18-05-2025 07:07 |
Hakan Çebi Ketron x1 SeT | yönetim | Ketron X1 Set | 20 | 29-04-2025 22:38 |
+ Hakan Çebi Gem Blok Set | yönetim | Gem Blok Set | 22 | 14-04-2025 00:03 |