![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim
![]() ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok tekkekür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() süper süper süper süper süper süper süper süper
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür ederim kardeşim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler usta
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkur ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tesekkur ederim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşeekkürrrrleeeeerrrrrrr.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
antep, samples, wav, zurna |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |