![]() |
#511 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok teşekkurler
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() güzel çalışma olmuş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() emeğe sağlık teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() paylaşım için teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkurlerrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teeeeeşeeelllüüüür
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğine yüreğine sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler Emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() bakalim nasil bir set
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
edit, korg, pa800, set, son, sound, tati, tatİ |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Edit mix Ses Ritimler Yamaha a2000 | yönetim | Yamaha A2000 Set | 76 | 04-07-2025 07:46 |
Özel Edit Korg Pa600 SeT | yönetim | KORG Pa600 Set | 153 | 29-06-2025 17:44 |
Roland Bk-5 Edit Ritimler | yönetim | Roland Bk-5 Set | 67 | 20-06-2025 17:16 |
YamahaStyle Edit Programı | yönetim | Yamaha O.s Sistem | 48 | 22-12-2024 23:58 |