![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba arkadaşlar,
Tyros 4 setlerini Yem programında Genos için convert yapmak istiyorum fakat bu işlemi yaparken hata alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Manager proğramının eski versiyonunu yükleyin. Resimdeki İran seti.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Yem 2.5.2 sürümünü kullanıyorum. Eski yem versiyonu elimde yok sizde varsa paylaşabilirmisiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Manager programınızı kalıntısı sıfır olacak şekilde silin ve son 2,52 i kurun. Ben son versiyonla yükledim sorun yok. Buraya ppf formatında ekliyorum. Güle güle kullanın....
http://s2.dosya.tc/server8/nmc47h/IRAN_SET.zip.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Problem benim bilgisayarımdan kaynaklanıyordu. Bilgisayara format çekilerek sorun düzeltilmiştir. Yamaha kullancıların bilgisine saygılar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thaaaank you very much for the sounds
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
genos, için, setlerini, tyros, uyarlama, yardım |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tyros fatih Set Sesleri Kmp Paket | yönetim | UsB Samples Kmp | 168 | 04-08-2025 20:31 |
Yamaha Tyros 3 Bekir SeT | yönetim | Yamaha Tyros3 Set | 56 | 25-07-2025 12:37 |
Genos için Uyumlu USB Aygıt Listesi | yönetim | Yamaha Soru Cevap | 7 | 19-06-2021 02:53 |