![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Arkadaşlar merhaba sayfada yeniyim set indiremiyorum nasıl yapıcağım yardımcı olur musunuz ?
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() kolay izah edeyim indirmek istedigin settin sol ust tarafinda cevap yazan yere tikla sonra tskr ve benzeri dusunceni yazip tekrar yazdigin yerin alt tarafinda cevapla kismina tikla ve yazmis oldugun sayfanin 1 sirasina gel indirme linki aktif olur ve indir kolay gelsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() klavyeciler.com
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok sagol tskkkkkk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Thank you very much
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() thnxxxx.......................
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
set |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|