![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Konu nasıl açılır
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Her zaman yaptığım şeyi bugün yapamadım
öncesinde youtube eklentisi olmadığı ve sıkıntısı olduğunu şimdide bu konu açma sıkıntısı malesef ne kadar denediysem olmuyor etiket uzunluğu diyor 25 altı olması gerekiyor sayıyı düşürdüğüm halde konuyu açmıyor bu 1 https://hizliresim.com/3x4Uy2 bu da iki yeniden test ettim https://hizliresim.com/MILO5T Konu Derbeder tarafından (19-04-2020 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
Tag bölümüne html kod mümkün değil malesef. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() pa 600için kullanma kılavuzu .Türkçe nasıl bulabilirim ve pa 600 pad seslerini hafızaya nasıl alırım.cok teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
açilir, açılır, konu, nasil, nasıl |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Klavyeciler.com Sitesine Konu Açma Paylaşım Nasıl Yapılır | yönetim | Youtube Klavye Bilgi Video | 0 | 23-03-2019 13:03 |
FORUM Konu Düzeni | yönetim | Soru Cevap Duyuru Haber | 0 | 07-03-2019 15:33 |