|
Satılık Enstrüman İkinci el alım satım.Ritim, Set, Ses, Sampler, korg, korg türkiye, yamaha, ketron roland, gem, md, karaoke, alt yapı, korg ritim set, yamaha pack, ritim set, pa800, pa3x, a3000, |
![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Yaklaşık 1 ay önce g.antep tutku müzikten almış olduğum yamaha sx900 aletimi ihtiyaçtan dolayı satıyorum...
yanında kalın soft case ve ayhan gezerin A-set seti ve kendim düzenlemiş olduğum ritimler ve rgt leri içinde verilecektir... fiyat: 14250 tl şu anki sıfır fiyatı çantasız ve setsiz 15500 tl dir fiyat sondur... tel: 0532 158 07 46 not: alet sadece saund deneme amaçlı 1 kere düğüne çıkmıştır Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Konu mesut kavuzkoz tarafından (05-01-2020 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Güncel ilannnnnn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() güncellllllllllllllll......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
900, satlik, satlık, sx900, yamaha |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Satlık yamaha sx900 | mesut kavuzkoz | Satılık Enstrüman | 3 | 04-04-2020 06:13 |