![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Güncellenme : 01.04.2020
Klavyeciler forum sakinlerine Evet arkadaşlar; Tekrar söylemek gerekirse bir arkadaşımızın böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu, Kontakt script yazılımını bildiğim içinde basit ve sade biçimde kolayca koma verebileceksiniz.Tek yapmanız gereken çıkartmış olduğunuz nki dosyasını ya da kendi oluşturduğunuz presets > user > utilities dosyasında Scaletune yi seçmektir. Dosyayı Nereye Atıcam; PC olduğu için Belgelerim > Native Instruments > Kontak ? içine atın Resim Görüntüsü: ![]() LİNK : Sayfaya git Bu arada kanalıma abone olmayı like atmayı unutmayın! ![]() ![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Konu Derbeder tarafından (05-05-2025 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler . . .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerr.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerr çok güzel
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürrr......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler elinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok yararlı oldu bu teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler sağolun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() güzel tşk aynen devam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler dayı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
koma, kontakt, nkİnkp, studio, verme |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
NKI-Koma | Derbeder | fl Studio | 19 | 20-03-2025 01:44 |
Kontakt Düzenleme Programları | Derbeder | fl Studio | 22 | 20-04-2024 22:20 |
DUYURU İlan Verme Kuralları Okuyunuz!!! | By Piyanist | Satılık Enstrüman | 1 | 04-05-2019 12:33 |
Kontakt Scripts ( Meter ) | Derbeder | fl Studio | 3 | 17-08-2018 02:57 |