|
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
Tecrübe Puaný: 10
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack + Tomakin USER Converter Pa3x Set
istek üzerine tomakin seslerini pa3x convert ettim setin perfornmans sesleri yok user ve userdk larý convert edildi beðendiði sesleri pa3x de kullana bilirler USER1-USER2 https://drive.google.com/file/d/1A7x...ew?usp=sharing USER3-USER4 usp=sharing USERDK WÝNRAR : ÞÝFRE : PASSWORD ↔ klavyeciler.com ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tesekkurler dayý cok saolasýn
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack teþekkürler ellerine saðlýk.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2016
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Paylasim icin tesekkurler,emeginize saglik.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Emeðine saðlýk.Çok teþekkürler..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Hacý dayý bide bunu. Sana zahmet pa800 için saound larý cekermisin
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack Deneyelim dayý iþin rast gele
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2017
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack elinize saðlýk sizlere teþekkür ederiz saðolunuz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2019
Beðendikleri:
Beðeni Puaný:
|
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaþým Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapý Korg Ritim Set Yamaha Pack tþklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |