![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Roland EA-7 Karma SeT
Roland Türkiye ile EMO Müzik ve Mehmet Doğdu işbirliği ile hazırlanan KARMA SET ile E-A7 klavyeleriniz içerisinde sample sesler ile hazırlanmış enstrüman seslerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Performansa hazır olarak ayarlanmış seslere E-A7 klavyeniz uzerinde UPG/UPS List tuşundan direk ulaşabilirsiniz.Bu paket içeriğinde aynı zamanda EMO Müzik, Mehmet Doğdu, SRK ve diğer içerik oluşturucuların bu zamana kadar yazdığı ve daha sonra paylaşılacak olan tüm ritimlerin Davul ve Perküsyon Kit'lerini de içermektedir. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürler hacidayi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürler hacidayi site cok güzel fakat linkler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Tesekurlerrrrr.....................
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekurrrlerrrrrrrrtrtt
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekurrrrrrrrrrrr 1000 defa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Eyvallah.....----.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok tesekurler sagol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler, Teşekkürler!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
ea7, karma, roland, set |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roland Gw8 Karma v2 SeT | yönetim | Roland Gw8 Set | 21 | 09-07-2025 00:18 |
+ a2 Karma Pa1x Set | yönetim | KORG Pa1x Set | 66 | 24-05-2025 01:07 |
Roland Gw8 Karma v1 SeT | yönetim | Roland Gw8 Set | 24 | 23-05-2025 04:59 |
Roland Bk-5 Karma 380/adet Ritimler | yönetim | Roland Bk-5 Set | 97 | 04-05-2025 19:30 |
Karma Yamaha Tyros4 SeT | yönetim | Yamaha Tyros4 Set | 146 | 02-05-2025 20:39 |