![]() |
#101 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürlerrrrrrrrrrr
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Emeğinize Sağlık Çok teşekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() yıl 2024 bir bakalım... teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhaba , bu ritimler Yamaha Sx700 'de düzgün çalar mı ? Bir şey yüklemek gerekir mi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler hacidayi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler işime çok yaradı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Çok çok teşekkürlerrr.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
3000 or adet, arşiv, or700, ritim, ritimler, yamaha |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ketron XD9 2900/adet Ritim Arşiv | yönetim | Ketron XD9 Set | 38 | 04-06-2025 14:50 |
Yamaha A1000 Ritim Pads Sesler Arşiv | yönetim | Yamaha A1000 Set | 23 | 16-05-2025 20:58 |
⋙ Ketron Sx3000 ↪ Karma 3000/adet Ritim | yönetim | Ketron Sx3000 Set | 42 | 16-05-2025 19:37 |
Ses Reg Pads Arşiv Yamaha OR700 | yönetim | Yamaha OR700 Set | 31 | 22-04-2025 02:15 |