![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() KORG PA4X 1.25GB GÜNCEL SET arkadaşlar Klavyeciler.com a özel kendi toplayıp kullandığım seti paylaşıyorum. İçerisinde her çeşit ritim ses mevcuttur. Güncel halidir. compress yapılmamıştır. İçerisinde Bass Davul da mevcuttur. Sizin olumlu tepkilerinize göre ücretsiz olarak topladığım setleri burada paylaşacağım. . . Set boyutu : 1.25GB Önemli ; Yükleme yapmadan önce , .'Global', 'Mode Prefences' , 'Media ' , 'Factory' tuşunu kaldırıp yükleme yapınız. Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Selamlar Ömer bey setiniz için izin istedim linkten geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Alıntı:
aslan kardeşim benim bi tanesin |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merci du partage
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederiz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() cok tesekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler yüreğinize sağlık...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Elinize emeğinize sağlık bu emeğimizi bizimle paylaştığımız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
2025, albayrak, set, ömer |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ömer Albayrak v1 pa1000 Set | By Piyanist | KORG Pa1000 Set | 179 | 26-06-2025 18:46 |
Ömer Albayrak v2 tati emo Pa1000 Set | yönetim | KORG Pa1000 Set | 430 | 26-06-2025 15:35 |
+ albayrak Pa1x Set | yönetim | KORG Pa1x Set | 55 | 07-05-2025 13:26 |
Albayrak Modern Korg Pa800 SeT | yönetim | KORG Pa800 Set | 231 | 29-04-2025 19:39 |
Ömer Korg Pa500 SeT | yönetim | KORG Pa500 Set | 10 | 31-05-2023 03:38 |