![]() |
#51 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler emeğinize sağlık
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler....,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerimi sunarım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() emeklerınıze sağlık....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merci beaucoup Merci beaucoup
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurler iyi set
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler hacı dayı emeğine sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
convert, demirel, korg, pa5x, selçuk, setkst, tatigkt |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Korg x4 set convert x3 e yapma haci dayii bi bak | Muhamed1gecgin | Soru Cevap Duyuru Haber | 7 | 06-05-2025 20:29 |
Korg Pa80 Ömer Kart Pa800 Convert SeT | muzisyen82 | Pa80 Convert Pa800 Set | 179 | 25-04-2025 23:50 |
Selçuk pa1000 Set | Selçuk | KORG Pa1000 Set | 208 | 21-01-2025 13:16 |
slow kemence(selcuk balcı)tarzı | KORG__06 | Kmp Samples Sound Forumlar | 3 | 27-12-2023 16:17 |
+ Demo Pa1000 Dipsiz Kuyu Rtim Selçuk.. | Selçuk | KORG Pa1000 Set | 38 | 18-01-2022 23:58 |