![]() |
#11 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler, emeğinize sağlık.
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çookk teşekkkürleeer
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkürler, emeğinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Link Güncellenmiştir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
anlatım, kılavuzu, studio, türkce |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FL Studio FLP-List | Derbeder | fl Studio | 42 | 20-03-2025 01:45 |
Tritonle Türkçe Kılavuzu | yönetim | Korg Triton Extreme Set | 21 | 06-06-2024 14:42 |
Korg Pa4X 3.0 Yükleme Kılavuzu video | yönetim | Youtube Klavye Bilgi Video | 1 | 29-04-2019 14:36 |
Korg Pa4X Os V2 0 İndirme Kılavuzu | yönetim | Youtube Klavye Bilgi Video | 0 | 16-02-2019 13:54 |
A3000 Set Yükleme anlatım | yönetim | Youtube Klavye Bilgi Video | 0 | 16-02-2019 13:51 |