![]() |
#131 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() mükemmel.............
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Çok teşekür ederim saygılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler emeklerinize sağlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tessekurler ustam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() eline sağlık teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
cebi, hakan, korg, pa1x, set |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ketron X1 Hakan Çebi Ritimler | yönetim | Ketron X1 Set | 14 | 04-06-2025 11:19 |
+ Hakan Çebi pa80 Kart Sesleri Kmp | yönetim | UsB Samples Kmp | 19 | 25-05-2025 13:42 |
Hakan Korg Pa55 SeT | yönetim | Korg Pa55 Set | 7 | 17-10-2023 00:39 |