![]() |
#61 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler saol
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkurlerrrr hacım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Teşekkür hacı dayııı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() tesekkürlerrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkürler....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
düğün, repertuar, sözler, şarkı |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Düğün Korg Pa600 SeT | yönetim | KORG Pa600 Set | 221 | 06-06-2025 22:58 |
Ketron XD9 Düğün SeT | yönetim | Ketron XD9 Set | 31 | 04-06-2025 11:02 |
Düğün Karma Korg Pa4x SeT | yönetim | KORG Pa4x Set | 246 | 20-05-2025 13:22 |
Repertuar - Düğün Arşivi v1 Musty | yönetim | Repertuar Şarkı Sözler | 49 | 29-03-2025 01:17 |
( Repertuar ) Düğün arşivi v2 Musty | yönetim | Repertuar Şarkı Sözler | 47 | 20-03-2025 15:58 |