![]() |
#1 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() Merhabalar . Pa800 için uzun zurna looplari arıyorum. Elinde olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() weqewqeqweqwewqeweqwewq
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederriz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() teşekkür ederimmm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiyenin En Büyük, Müzisyen Paylaşım Forumu Ritim Set Ses Sampleler Korg Türkiye Yamaha Ketron Roland Gem Md Karaoke altyapı Korg Ritim Set Yamaha Pack ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tag Ekle |
için, loop, pa800 |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
+ Loop 250mb Pa800 Set | yönetim | KORG Özel Style Set | 159 | 06-06-2025 22:02 |
Satılık Pa800 & 2xpro için doruk usb set | Bytehlike38 | Satılık Enstrüman | 9 | 11-11-2023 19:54 |
pa 800 için | mehmet aktaş | KORG Pa800 Set | 0 | 12-05-2021 16:34 |
Kmp Loop ritimleri Pa800 e Uyarlama | cemalsoyvar | Soru Cevap Duyuru Haber | 0 | 05-11-2019 17:15 |